Listopad
V listopadových mlhách se ztrácíš
Do mé mysli se neustále vracíš
Jsem velmi zmatená
Velmi unavená
Skoro šílená
Dá se to spravit?
Přetěžko...
Na to musejí být dva
Vždycky
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, OnaJe
Komentáře (2)
Komentujících (2)