Anotace: ***
***
Šachovnice na papíře
mění lidi v kruté zvíře
kdo je černou královnou
kdo chce srazit život můj?
Škraloupy na mléce
škraloupy na mléce
čistota ukrytá je v řece.
Šachovnice v lidském bytí
často bývá spíše k blití
kdo je černý král
posune tě dál?
Vlaky se sunou
vlaky se sunou
přijedou vždy na konečnou
***