Naděje
Anotace: Nechť odejde naděje.
přišla je krásná
však smutně se usměje
měla být spásná
vždyť jméno má naděje
měla být jiná
proč srdce se zachvěje
radost pak zmírá
tak krutá je naděje
takto to bývá
všem smutný tón zapěje
pravda je tklivá
když kráčí s ní naděje
ať už nás nechá
vždyť zas se jen vysměje
ať k jiným spěchá
ta zlověstná naděje
Přečteno 552x
Tipy 5
Poslední tipující: AngelLia31, bogen, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)