Anotace: .,.,
schovám svou opilost
pod mostem
vydrolených snů
a přetrpím další prohru
podříznutých větví
ve světě náhody
a rozpatlaném chtění
KLIK
... nedovedu si představit život bez snů a opilosti ...
22.08.2018 08:14:07 | Marcella
:-) díky za reflexi
22.08.2018 09:23:36 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?