Anotace: .,.,
a co je mi vlastně po vás
a co je vám po mně
ptám se v tom šíleném domě
vyčůraný zájem o sebe
vyhání ptáky z oblohy
a falešný strach o tebe
čumí z každé výlohy
;-) ;-)
22.08.2018 20:12:34 | Akyš
Jo.....je to tak.*ST*
22.08.2018 12:51:55 | Anděl
... jenže o čem, by ty báby na pavlači drbaly ...
21.08.2018 17:57:58 | Marcella
ten dům pasoval do rýmu ale jsme to my:-(
21.08.2018 21:04:05 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?