Anotace: Strach ze smrti je to, co nás drží naživu. A samota je to, co na smrti děsí nejvíc.
Samota je naše příbuzná, ke které neradi chodíme na návštěvu. Někdy to člověk tak cítí a dávám ti za pravdu. *
26.02.2019 18:07:06 | šerý
Náš nejlepší kamarád je schován uvnitř nás. Jenže člověk lže a nejvíce lže sám sobě a proto se bojí samoty. Musel by se podívat sám sobě do očí a omluvit se svému nitru.
Člověk se bojí smrti, protože má strach, že se narodí znovu a celé si to znovu prožije. Bát se samoty a smrti znamená bát se života.
05.09.2018 09:48:06 | ChrisDill
Lhát sám sobě je to nejhorší co člověk může udělat. Ale pokud sám sobě nelže pak v sobě má nejlepšího kamaráda a tak by se nemusel bát samoty. Ale občas je potřeba víc než člověk s vlastníma myšlenkama protože to potom vede k zbláznění...
05.09.2018 11:49:49 | AngelLia31
Dnes neumírej... protože ani
Zítřek nikdy neumírá.
Hlavně věř...
A když, tak 007 to zařídí.
28.08.2018 23:29:28 | ARTeFakty X. Múzy