Hladomor
Anotace: tma to všechno sní
Mé ahoj a pak už
radši nic neříkat
zamávej dni a jdi spát
tápej tápej do tmy
ta přece všechno ví
tma to všechno sní
a hlad se v popel obrátí
jako sny, které nenakrmíš
jako slunce, které nerozsvítíš
tápej, tápej do tmy
ta přece všechno ví
do tmy půjdeme spát
tma to všechno sní
a do tmy budeme psát
že vstaneme
až se nerozední
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, lawenderr
Komentáře (0)