"přeplněná radost"
z virtualních zážitků
všech človíčků
kterým to stálo za to
že se při hledání
něčeho lepšího
než je život
svobodně ulajkovavali k nesvobodě
dostala
vykopaným tunelem
do všech nájemních životů
kde opravdový svět
je vidět, už jen za závěsem
⁉