Anotace: o dnešní noci kdy má duše bez pomoci potí do polštáře slova
PRÁSK!
dům stichl
prázdný pokoj
prázdná postel
prázdná duše
sucho v ústech
v kalamáři
žilách
odešli. všichni.
a průvan za sebou dokonce práskl dveřma...
pěkný...
11.09.2018 21:44:50 | Breakthru
je to dost velmi stručný komentář, nicméně i přesto za něj děkuji
12.09.2018 18:36:38 | ElaJah
nač víc slov, když se líbí?... :)
12.09.2018 23:27:10 | Breakthru
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?