Anotace: budu moc ráda když mi napíšete upřímné komentáře...jinak mějte se krásně
Jsou z ní cítit rozdílné pocity - vnímám tam smutek, strach, vztek a mnohé další. Je to přehlídka básnických obratů, které plynou jako voda v řece, skáčou přes kameny, které jsou nastaveny jako překážky, ale proud si s nimi poradí - ohladí je, přeskočí, obepluje, aby vše bylo krásně jednolité, celé, tekoucí...
17.06.2007 12:17:00 | Stínolez