Smutnění
Anotace: Deprese je děvka...
Smutek stéká po římse,
jak podzimní deště…
Nechce se ti vstát,
nechce se ti nic
Chtěla bys jen spát
a zařvat z plných plic…
Však hrdlo se ti svírá
a nevydáš ani hlásku
Deprese mysl sžírá
a vyrývá na čele vrásku.
Šílím, pláču, bojím se,
odejít nechci, ještě….
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Mensió, Tlachapoud, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)