Vyhaslé dvě svíčky
schované za očními víčky
Snad nic místo srdce
A v klíně bezmocné ruce
Posbírej střepy
Zas někdo je jednou slepí
Ne, ty ne, ty jsi tím vina
tys utopila lásku ve sklenici vína
Jednou to příjde, snad brzy
A slzy tečeou, tečou slzy
Jednou to přijde, snad brzy
Teď slzy tečou, tečou jen slzy.