zrezavělá v závitech
zakopává o tmu
a roztřepený dech ubývá
další den zbytečného klení
ztracená doutná ve dveřích
oběšená s ozvěnou po setmění
A na lásku? Na tu už nevěří.
❇
... hluboké vždy bolí ...
... třeba se ani nezahojí ...
... pro jsou silné ...
... nějak tak to cítím v sobě ...
19.09.2018 10:50:44 | Marcella