Byla nám herečkou.
Jak ta si s námi hrála.
Byla i mimem, ač bez úsměvu
stále se smála.
Věděla o nás vše,
i to, co o sobě nevíme,
dala nám víc, než mohli jsme dát,
patřila k rodině.
Byla nám přítelem,
milá a hravá,
ztřeštěná i způsobná, při snění
nohy nám hřála.
Pak přišlo finále,
bolest je nehraná, žasla,
slzy i smrt jsou pravé. Sál ztichnul,
Berty světla zhasla.
je to těžký smutek-vždyť psíci by za nás dýchali...kéž nová jitra jsou jak
hojivý balzám bylinky jitro-cele :-D* ST*
04.06.2019 16:57:57 | Frr
Až na tu poslední sloku...by ten popis seděl na mě :D ti nejlepší herci, bývají nejvíc smutní..
07.10.2018 20:31:59 | Loveless
Pokud jsou daní za smutek Tvé básničky,
pak pravím - buď smutná.
Byť Ti to nepřeji.
08.10.2018 10:31:56 | M.A.Rek
konec je nový začátek
pro ni...i pro vás...pro každého
srdce má vzpomínky zahřáté něhou
světla furt svítí - celý věk!
26.09.2018 12:59:39 | šuměnka