Anotace: ...inspirace - vnučka mi napsala a málem plakala, museli porazit letitý strom...
máš krásně vnímavou vnučku,děkuji za střípek,já myslel,že dnešní děti se dívají jen do obrazovky...
11.10.2018 21:45:24 | Danger
Není léku na smutek, je jen možné se zabývat něčím dalším jiným, nejlépe naivně optimistickým, to je ta správná společenská droga jak zapomenout. Slovo smíření je prostě rezignace, že nějak bude dál, snad ne hůř.
03.10.2018 14:21:24 | Lighter