Anotace: Někdy je sen tak blízko a my nevidíme věci,které by nám mohli ublížit nebo náš život změnit vzhůru nohama.Potom je už pozdě a štastné konce být nemusí...
Ano,je to tak proto mám ráda psaní, můžu tam přidat nebo schovat,to co chci...
28.11.2021 14:29:09 | BARBYE
Také mám ráda šťastné příběhy, ale ne vždy v Životě šťastné jsou.I ten smutek do našeho Života patří,i když si to až tak moc nepřejeme .-)
..ST..
22.03.2021 22:19:54 | Jaruška