Ples - před a po
Anotace: ///Plessová sezona///
I.
Kvádro mám ještě ve skříni,
ples bude za chvíli.
Z těch, kdo se těší, nejsme jediní.
Budeme tancovat,
budeme opilí,
budeme se celou noc bavit!
Teď mlčky sedím však u kávy,
ještě čas – počítám vteřiny
a kvádro visí ve skříni.
II.
Vzbudil jsem se až před obědem,
ten ples mě ale unavil!
Kocovina spí v ksichtě bledém,
sedím zas mlčky u kávy
a nad svou ubohostí pláču.
Z těch, kteří pláčou, nejsem jediný!
Pocity dané do počítačů
a kvádro visí ve skříni.
Komentáře (3)
Komentujících (3)