Anotace: O tom co je a není dobrý dobrý
Chlapeček v metru,tak ze čtyř mu může býti let -"maminko, bon bón",prosebně k mámě vzhléd.Vedle něj mladík,vestu naditou, co jinak život bral,"Attention, bomb bomb!"A ví Bůh, co bylo dál...
Všeříkající.
12.10.2018 16:47:53 | Now
Díky, to mi vybouchlo v hlavě během jízdy metrem. Naštěstí jen těch pár veršů...
12.10.2018 17:38:21 | M.A.Rek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?