Jsem
Tvůj nádech
až bolím
až teče z tebe krev
až potíš
zbytky těla
Jiná
Jiná
než pouhý sen
děsný sen z morku kosti
teď když už Jsem
jen Tvá smrt ...
Smích i pláč
šepot i křik
ztracená v odhodlání
nesměle odvážná
skrytá v otevření
a já myslím, že už jsem Tě našel
Ty jiná Marrcceelloo:-)
12.10.2018 08:18:42 | Akyš