O čem bych pojednával, to již nevím,
plazící nula žijící vedle anděla,
kdyby tak o mé nemoci nevěděla,
a Sonety osamělce ke konci stavím.
Píšu básně ve znaku šílených rýmů,
kráska, co chyby zadělá, v mé hlavě stvořena,
chyba, pro mne v dokonalosti oděna,
je těžké žít s hlavou plnou dýmu…
Dýchám štěstí čeřené smíchem,
nechci už psát, ale pro anděla žít,
nejraději zavřít svět těsnícím víkem.
Prosím, svět mne ukaž a v něm,
nenech mne psát a v osamění žít,
jen pro tebe, já bojuji s dnem…