Anotace: .......
stočená do klubíčka
v upoceném světě
svůj svět si hýčká
a cukrátkům v pozlátkách šeptá
že se pořád stydí
když projde kolem lidí
ze sevřených rtů
zubatých mraků
prší divné řeči
a brečí
:-( tak Akyšku, Sakra, dej jí už Ten kapesník :-(! Pěkné moc :-)!
15.10.2018 11:43:28 | Fany
Někdy se to (obrazně) bije ... nejen 2v1...
15.10.2018 09:18:27 | ARTeFakty X. Múzy
… sama krvácí … … jinému rány hojí …
14.10.2018 18:51:37 | Marcella
ale proč se tak bojí?
15.10.2018 08:12:57 | Akyš
… jen jedna její část …
15.10.2018 09:03:55 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?