Někdo dvě sklenky rozlil
Nikdo se nikoho nedovolil
A nikdo se nikoho neprosil
Kaluž vody už je dávno v zemi
Věř že tohle líto je mi.
Za domem kdysi rostl dub
Předkové z něj udělali sud
Já dělám na něj ťuky ťuk
Tak jak se patřilo a sluší
Slyšíš to prázdné ticho v duši?
Je podzim, doba nostalgie
Jen říkám – smutno mi je.