Anotace: Lana del Rey/ Salvatore
Jdu ulicí s tvým jménem na rtech
Salvatore
Studíš mě jak první sníh
A lapíš do náručí
jak šedé paže domů
v ulicích
...
Jak hořké slzy
prezidenta Masaryka
z grafitty na olomoucké zídce
když říkáš miluji tě
co podobá se výtce
...