To jedno odpoledne
Anotace: Jen tak jedna odpolední
A běžely srnky po poli
kam? se už nikdo nedoví
A farář četl z knihy
kterou mu dal sám Bůh
o pocitech viny
těch, kteří přišli o sluch
A ženy máchaly si hadry
v ledové Ostravici
do které mnohé spadly
přímo - po palici
To smály se, a byly spolu
to odpoledne před deštěm
Pámbů zamával jim dolů
jste tam, jste? Jste ještě?
To tehdy byly,
i když jenom chvíli,
pak válka přišla - a mnohé ... podřezaly svoje žíly
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
Komentáře (0)