Anotace: Nejlíp se podává za studených podzimních dní, v podvečer a s cigaretou.
Ó temnoto lahodná, dávno vím jak tvá vůně i tělo chutná,
každou vteřinou plním si tebou plíce, už nespatří mě nikdo více,
neboť piji doušky tmy z poháru svoji smrti,
líbí se mi ten pocit, ta bolest co mě drtí,
Každý lok z bílého poháru co trne v ústech, života pomálu ještě je trocha v kostech,
světlo se vytrácí, tma tu přebývá, byla tu semnou
duše má přemilá,
nyní však už mojím tělem není, temnota chutná si
z pusy jí má duše pění.