Dotkni se mne
ať nejsem tu sama
vybledlá jak list papíru
chyť mne
když proplouvám mořem neznáma
neznámá neviděná
držet se budu pevně tvého těla
slyším tě z dávných dob
u zdi nářků
hádanko šeptavá
zabouří-li
zemřeš
je to ve tvých očích
věčnosti