Pri tvojom hrobe

Pri tvojom hrobe

Anotace: Báseň o myšlienke na drahú mamičku.

Stojím pri tvojom hrobe
kde uložený tvoj popol je
stojím v tichosti
a slzy v očiach mám
hladím smutne
niet slov vo mne
len veľa bolesti
ach,ako cítim sa
v tejto chvíli sám.

Už nikdy nevydáš hlások
čo vždy ma vedel rozveseliť
a vždy potešiť
tu moju dušu
už nevidno ten tvoj krok
núti ma to žialiť
a vkročiť
nacestu neľahkú.

Hľa,dospel som
životom kráčam
a hoc už bez teba
už si len pre mňa anjelom
spomínam
mamička moja.

Stojím pri tvojom hrobe
a žialím nad ním
je to pre mňa ťažké
na teba stále z láskou
myslím.

Osamelo skláňam
sa tu pred tebou
s pokorou a úctou
spomínam
s myšlienky vedú ma
cestou vzdialenou.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 30.10.2018
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

S úctou dík, pokoru... posílám do nebe.. nahoru.
:)

31.10.2018 06:48:23 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel