Opuštěná v podloubí
lavička pro chvíle zahálky
samotu prohloubí
usadí čtenáře i pisálky
o trochu času oloupí
dá zapomenout
na všechny žabomyší války
a tobě se prostě nechce
z ní zvednout
Konečně slušná fotografie s hlavní a vedlejší linií a motivem středobodu.
Čistě hypoteticky mne napadlo si jí upravit pro mou houpací postel před pergolou na zahradě Lesního království.
Ta změna by byla půvabná (ve čtvrtém verši):
"položí oněmělé čtenářky i pindalky"
01.11.2018 10:57:13 | Lesan
Nebesa a NMNK, slyšte! Prý lesík tvoří Lesní království!
Zrovna dnes, kdy jsem musel znovu osadit zvon u hlavní brány. Když uhnilý dvojčetný kmen se zvonem se sklátil vichrem předevčírem k zemi! Na ten pustý prales k mému přivolání je zde i hlásná trouba málo!
Musím se ovšem pochválit. Nově je zvon na tlakově impregnované zvoničce, v přírodní zelenkavé lazuře, s nápisem: "Ve dne zde prožiješ všechno, za soumraku jen půl. V noci vypouštím psy!"
(Kdo mne pochválí, když ne já sám!)
P.S. O zvoničce tady ještě nikdo nepsal. Ani inženýrskej, co furt píše jak zlepčí /he-pšík/Svět.
01.11.2018 22:16:08 | Lesan
... zvoničky mám ráda ...
... můžeš mi poslat fotečku ...
... lesní miláčku ...
02.11.2018 07:42:12 | Marcella