Lechtají mne tvé mrtvé vlasy
i když už odešel jsi
z naší závislosti na hvězdách
obdivovat jiné planety
pavučiny dál rostou
z množství mých chmur
jako novorozené sajou
prsa nočních můr
a vedle mne
leží mrtvá ovce
s jedním okem vydloubnutým
a druhým ptá se
proč ... ?...
jsem mrtvá