Do ohně
stáří přikládá
slova nejdou přes práh rtů
víc než polovinou kmene
seschlou mízou
mlčí
dusím se
červavou kůrou
v kouři souvětí
umírajících letokruhů
A posílám Ti
Pírko
...posílám lísteček z dubu
možná že řekne, navzdory stáří všemu
ještě tu pár jar snad budu
slova bloudívají v letokruhu vjemů...
02.11.2018 09:29:49 | Kapka
... kdysi když jsem ještě létal
... říkali mi havranpírko
... to pírko je možná moje
... někde jsem ho ...
01.11.2018 19:33:42 | CeP