A svět se stále točí,
ačkoli snažíš se ho zpomalit.
Osud, ti štěstí někdy půjčí,
ale do smůly ho nejdřív musí zabalit.
A tak to bereš, tak jak to je,
s úsměvem jdeš po té cestě dál.
Jsou to jednosměrné koleje,
a najednou nemáš nic na co by ses smál.
A tak se jen na hvězdy díváš,
a snažíš se na vše zapomenout.
Zda někdo díky tobě je šťastný, se ptáš,
ale už si prostě nedokážeš vzpomenout.
A tak tu jen jsi,
jako prázdný obal.
Jen ty víš, že šťastný nejsi,
smutek jsi jen dobře schoval.
A co bude dál,
to je správná otázka.
Možná kdyby jsi se nebál,
Tak ti život zas možná jednou zatleská.