Anotace: ...
Dlaně
otevřené upoceně
neb svobodně
utírají
tvůj pot
v podpaží
Hned jsem u vás
pro jistotu se
opláchněte
vzpomínková
......................
To víte
zavazadlo
s malým kufrem
je pěkná dřina
Zátěž je zátěž... jen odlehčit :)
04.11.2018 20:28:28 | ARTeFakty X. Múzy
... naprostý souhlas ...
05.11.2018 07:55:16 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?