Pojď
vezmi milování
co v tobě
bije
stmíváním vzpomínek
na babí léto
do dlaní
a já zavřu oči
při doteku
až do rozbřesku
odpuštění
to ňadro jako bych ho už někde viděl...
... šahám si na něj (teda na to ňadro),
ale cítím jen v konečcích prstu vrnění monitoru
... zvláštní stav
07.11.2018 23:27:56 | CeP
...milování, ach to milování...
...od soumraku do svítání...
...ach můj milý nejmilejší...
...zahřej mé srdce ve své dlani...
05.11.2018 12:14:01 | Šípková Růženka