smrkám kocovinu přítomnosti včerejších zítřků
a destilované chtění na bilbordech blahobytu
mi zalejzá za nehty
planoucí naděje vožehlá časem se krčí
jako zaprášené milování na věšáku v mikinách soulože
a zištná impotence studí
lechtavé pocity hlazení vlasů
nebo když držíš druhého za ruku
jsou pryč
❇
Já bych ráda, aby mi blahobyt trvale hnízdil v peněžence :-)
06.11.2018 18:36:48 | básněnka
Peníze kazí charakter.
Ale to sou hovadiny.
Taky jste si říkaly jako děti,
kdybych já byl bohatej?
kdybych já byl molionář?
07.11.2018 18:29:38 | Akyš