Anotace: ...
Jsi hydra
v srdci mého tetování
hlava nehlava
jsi origami
kus skládanky
papír co zbyl
bez písmen
bez obrazů
prázdná knížka
vzpomínek
ve které
nemám co číst
naproti tvé lavičce
topící se v laskominách
prošlé lásky
odvátá do prázdna...
08.11.2018 13:09:14 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?