Ticho
a ticho
rozléhá se po okolí
to utich´ štěkot psí
to bolí
když přišla ta
co věčným stínem
přikryla tě
ač nevinen . . .
ta co bere vše a
nevrací nic zpátky
a tak do zahrádky
kde teď spíš
dnes vedle kříže
další kříž . . .
to ticho rozléhá se po okolí
když utich´ štěkot psí
to bolí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
:-(( ST upřímnou soustrast Daníčku je mi to tak strašně moc líto objímám Tě
03.12.2018 07:37:57 | Iva Husárková
haf,haf...
v pohledu který mluví
s grimasou klauna
mě psí přítel naučil bezmeznou lásku...díky za vzpomínku
13.11.2018 20:57:41 | Danger
:-) díky Dangere, za milý koment, myslím, že z nás zvířata dělají lepší lidi a za to jim nikdy dost nepoděkujem :-(.
14.11.2018 00:17:06 | Fany