Dalo mi tě bezvědomí
jak po ohništi
vdova
Dým
táhne se
v čertově pytli
zjizvená ozvěna
bolest i touha
Vysoko do početí nebes
už jsem tam jednou byla
zvedala ruce
k nadechnutí
Odpuštění hledám
pro lásku Boží
kleknu si na kolena
Vzalo mi tě uzdravení
bezduché osamění
vlající na ohořelých holých
našich budoucích vin