Anotace: ---
Hans Zimmer & Lisa Gerrard - Sorrow HD
☼ Temple Of Silence ☼ music by Deuter ♪♫♪
zase se propadám
do podzimních nálad
zmaru
sedá
na mne smutek
jako starý známý
se v zákoutích nitra
drze rozvalí
vyhlídky jsou dány
dřív anebo (raději) později
odumírat bude
ten můj malý tým
jestlipak
půjdu dřív já
anebo oni?
jestlipak
to ustojím?
pozoruji stavy,
které patří ke mně
přesto, že to nejsem já
moje duše
je spíš smíšek
hodně
rozverná
(@verná
je vlastně
věrná růže)
nač ten smutek
vážení
karty byly
dávno
rozdány
naučit se laskavosti
a žít v pokoře
to je to
o co tu běží
to je to
o co tu
vlastně jde
a teď mě
ještě chvilku nechte
v sladkobolní náladě
Hanz Zimmer - nekonečná inspirace. Tak mě napadá, znáš hudbu Anttiho Martikainena?
20.11.2018 11:23:15 | Pétík
:-( můžu se přidat :-(?, Sladkobolní To je moje :-).
16.11.2018 14:01:20 | Fany
víc než sklenku
bych taky nechtěla ...
to by dost možná přišla
zcela jiná nálada
20.11.2018 10:56:44 | Romana Šamanka Ladyloba