Co je
co není
mezi námi
nevíme sami
Snad mezi námi leží
velká poušť a pohoří
snad naše svíčka
už dávno nehoří
Snad mezi námi
je rozbouřené moře
snad prázdné lože
plné slz a hoře
Snad se rozprostírá mezi námi
pustá uschlá pláň
snad už byl zničen
náš společný plán
Snad je mezi námi
nekonečná dálka
krutý mír
a žádná válka
Jen ticho
k tomu upřímnost
ptáme se
kdy začneme mít dost
Snad teď mezi námi
není Čas
velká část
odešla z nás
Co není
co je
mezi námi
snad
nevíme sami
Ooou to je smutný :(
17.07.2019 20:42:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA