zdálo se mi
že jsi umíral
-tiše a bezbolestně-
napsali
/v mailu co mi posílaj/
sny se ti splní
když jim uvěříš
řek mi otec s křídly motýla
/než stih sám sebe pohltit/
odkudsi zafučí vítr
někdo někomu podrbe tvář
všechno jde dál
všechno-
jen já
se nejspíš
nestačila probudit
.