Anotace: ***
***
Každý přišel na Zem sám
Spolu náhle stále spolu
Spolu lásku milovali
spolu si svou vášeň hřáli
spolu děti vychovali
spolu ruku v ruce snili
spolu své starosti brali
Spolu lásku poztráceli
spolu odloučení znali
spolu svazky přetrhali
spolu slzy uronili
spolu už se rozloučili
Spolu teď už nejsou spolu
Každý šlape zase sám
***