Smyčky
plesají v rajských zahradách
na háčku rybářů
dej mi teplý háv
nástrahy už jdou
ty pramene všeho dobra
visící na vlásku
uhas žízeň čertova rohu
velbloudí cestou
zakrvácenou krákáním cév
modlitbu v bažinách
utop tisíce křídel
a zeptej se
jak střemhlav letím
pro bezpečnou smrt
pro ticho v hrobě