Masky soudu
Anotace: Trošku depresivní slet myšlenek.. Sedím, a najednou prostě píšu a píšu...
Žiju s tebou
tolik let
odvrácená kůro
pomeranče
toužíš se mnou
černé písně pět
a vracíš mě zpět
do zakletého ranče
táhneš mě zpátky
v prostoru a čase
zpět do temných
nočních můr
schovaných
v tom přeslazeném hlase
Slyším tolik
krásných slov
z tolika nevinných očí
zdánlivě...
však tak to není
jsou to jen
masky soudu
co soudí vinníky
bez činů
odsoudí tě..
po chvíli
k nekonečným trápením
proč?
pro vlastní potěšení
ani zázrak
už je nezmění...
A ty
za mřížemi
hniješ
do posledních chvil
ukrájíš
svého utrpení díl
navždy v temné kobce
proč?
pro jejich
vlastní potěšení?
snad..
však možná
zavinil sis sám
svojí duše pád..
Komentáře (0)