Sbírka: Ticho
Jsi tak neskutečně úžasná....
Královna jsoucí na oceánu? Přezdívka značící Tvou silnou a krásnou osobnost duše...
05.12.2018 21:34:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Zvláštní nitro...Poslouchám Jimiho Hendrixe u rumu a přijde mi to dobrý...on se trochu jako vrah tváří...ale hlavní je to, být v pohodě a tvořit...
05.12.2018 21:16:52 | Krahujec