Sbírka: Ticho
Ulicemi Londýna,
prochází se smutný klaun,
a snaží se usmívat,
ale jak, když je sám?
I kdyby tisíc klarinetů,
začalo náhle hrát,
proplétání odlišných světů,
smutný klaun se nezačne smát.
Kapky černého deště stékají,
malému muži po tváři,
prochází se, sténají,
všichni kolem, lháři.