Sbírka: Ticho
Chci zažít znovu,
plno dětských chvil,
s rodinou u stolu,
překonat spoustu mil.
Nemůžu matinko,
nevidím to světle
odpusť jen malinko,
někdy jindy, dnes ne.
Ozdoby, svíčky a vánočka,
stromeček svítí jako každý rok,
vánoční nálada opět počká,
k ústům přkládám sladký mok.
Nebyl to jeden lok,
svícen zhasínám,
tak za ten rok,
neplačte pro mě, umírám.
ty jo to je silné,Sluníčko.To jste napsala neskutečně srdcervouce silně, až se mi chce plakat...
22.12.2018 00:44:54 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA