Padlý anděl
Anotace: Když víra je silnější než to, co vidí oči....6.3.2005
Chtěla jsem létat,
k nebi se vznést,
utrhli mi křídla,
teď je musím nést.
Pláču na bílé břímě,
a létat chci dál,
postavili mě ke kůlu,
a oheň kolem mě vzplál.
Vypověděli z nebe anděla,
a on samou láskou už nemohl žít,
tak musel šibeniční popel
jeho křídla pošpinit.
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Nesmyslnost
Komentáře (0)