Anotace: ***
Zakutálely se oči
nechtěly vidět
krásu pozemského žití
Dva korálky v jamce
dva kamínky u cesty
splynuly tu aspoň krátce
Zamrzlo to lidské srdce
bálo se pocítit
lásku lidského bytí
Ledová kra v oceánu
samotný dub kdesi v dálce
probudím se v novém ránu
srdce se nebojí ani nezamrzá...to dělá hlava...
17.12.2018 15:31:49 | enigman
...znám jednoho ledovce, kterému zamrzlo úplně všechno...ale je to člověk s velkým srdcem...tak kde je chyba?
Děkuji
18.12.2018 07:00:55 | Šípková Růženka