Někdy je třeba zemřít
pro život věčný
někdy je třeba zůstat
odžívat příběhy stupidní nekonečný
a s prázdnotou se laskat
Někdy je třeba
znovu se narodit
pohřbít se do role
kleknout a nastavit tvář
Někdy je třeba vzdát se
ulehnout na oltář