Poušť
Nad pouští se duše zvedá
démon na ní neusedá –
stále ve tmě hvězdy mluví
do ticha mé omluvy
Kdesi v šedé – temné sluji
vášeň k moci temně bují
pokořeným chléb nedává
v ústech nosí krutá slova
Běž pokorný hledat květy
nalézat si nové světy
kde se lháři nerodí